Sizin Fazlanız Onların Eksiğini Gideriyor

KİMSE YOKSA BİZ VARIZ

Kiraz Belediyesi, “Sizin Fazlanız Onların Eksiğini Gideriyor” adlı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yaşlı ve bakıma muhtaç ailelere hizmete ve aynı zamanda 2.el eşya ve giyim olarak ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya devam etti.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar “Evlerini temizlemekte zorlanan, çocukları uzakta olan veya bakacak kimsesi olmayan yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın kimsesi olmaya, onların her daim yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kiraz Belediyesi  bünyesinde başlatılan “Sizin Fazlanız Onların Eksiğini Gideriyor” projesi kapsamında çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.Herkesin bir engelli ve yaşlı adayı olduğuna dikkat çeken Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar “Bu yüzden engelli ve yaşlılarımızın bir nebze olsun hayatlarını kolaylaştırmak ve mutlu olmalarını sağlamak, sosyal belediyeciliğin bir gereği. Evlerini temizlemekte zorlanan, çocukları uzakta olan veya bakacak kimsesi olmayan yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın kimsesi olmaya, onların her daim yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.