Kiraz’da 5 Bin Kişilik İftar

Kiraz Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 5bin kirazlı vatandaşlar katıldı.

Kiraz Belediyesi tarafından  kapalı mahsül pazarı alanında  gerçekleştirilen  iftara yaklaşık 5 bin kişi katıldı.İftara Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema RAMAZANOĞLU,AK Parti İl Başkanı Bülent DELİCAN Kiraz Kaymakamı Mustafa AKGÜL ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR: İftarımıza Hoşgeldiniz değerli hemşehrilerim Rabbim, inşallah bütün ramazan aylarının huzuru, bereketi ve kardeşliği daimi suretle bu memleketin ve İslam toplumunun üzerinden eksik etmesin. Kalplerimizin yumuşadığı bu mübarek ayda hiç şüphe yok ki yardımlaşma duygularımız da pekişmiştir. Ramazan ayı hepimizin paylaşım ayıdır. Bizlerde belediye olarak vatandaşlarımızla paylaşmak istedik. Böyle büyük ve güzel bir organizasyonla bir araya geldik. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin.Şimdiden Mübarek Ramazan bayramınızıda kutluyorum  diyerek konuşmasına son verdi.

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema RAMAZANOĞLU: Bu akşam bizi burada biraraya getiren ramazan vesilesiyle iftar vesilesiye buradayız.Ramazanın son günlerine girmiş bulunmaktayız.Ülkemizin birlik beraberliği için mücadele vermiş  tüm şehitlerimizi burdan rahmetle anıyorum.Bizim birliğimizi kimse bozamaz.Ülkemizin tek bayrak tek millet tek vatan olgusundan çıkartamayacaklar.Biz hep birlikte varız  bu topraklarda diyerek konuşmasını sonlandırdı.