Halk Derdini Doğrudan Başkana Anlatıyor

Kiraz Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR her hafta Çarşamba günü düzenlediği Halk Günleri’ni aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Başkan Özçınar, her hafta düzenli olarak yapılan görüşmeler aracılığıyla,  bugüne kadar kendisini makamında ziyaret eden binlerce vatandaşın talebini dinleyerek çözüm üretti.

Kiraz Belediyesi, katılımcı yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin adresi olmaya devam ediyor. Kiraz Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR her hafta Çarşamba günü düzenlenen Halk Günü’nde vatandaşları makamında kabul ederek onların sıkıntı ve taleplerini dinliyor. Vatandaşlardan gelen istekleri anında değerlendiren Başkan Özçınar, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için toplantı esnasında hazır bulunan ilgili müdürlere ileterek sorunların çözülmesini sağlıyor. Vatandaşların tek tek söz hakkı alarak taleplerini ilettikleri Halk Günü’nde Başkan Özçınar gerekli talimatları vererek vatandaşların sorunlarını imkanlar dahilinde çözüme kavuşturuyor. Halk Günü’nde,  her kesimden vatandaş belediye ile ilgili talep, şikayet ve önerilerini bizzat Başkan Özçınar’a  anlatma imkanı buluyor.